Radionica „Strateško planiranje i definisanje budžeta mreže OCD za održivu poljoprivredu i ruralni razvoj uz poštovanje principa rodne ravnopravnosti u pripremi dokumenata“

U Vrnjačkoj Banji je 20. i 21.06.2017. godine održana radionica “Strateško planiranje i definisanje budžeta mreže OCD za održivu poljoprivredu i ruralni razvoj uz poštovanje principa rodne ravnopravnosti u pripremi dokumenata”.
Aktivnosti radionice: prezentovanje principa umrežavanja i polja delovanja mreže definisanih u prethodnom periodu; definisanje SWOT analize i odabir ključnih tema; definisanje ciljeva i ciljnih grupa. Drugog dana radionice definisane su mere za ključne strateške teme i usaglašavanje principa rodne ravnopravnosti u implementaciji politika održive poljoprivrede i ruralnog razvoja. Dogovoreni su naredni koraci u delovanju mreže. Radionici je prisustvovalo 15 učesnika.

Realizacija radionice je obuhvaćena Institucionalnim grantom koji se finansira sredstvima CSOnnect  programa koji sprovodi Regionalni centar za životnu sredinu (REC). Program finansira Švedska agencija za međunarodni razvoj i saradnju (SIDA).

Radionica
Radionica
Radionica
Radionica
Radionica
Radionica
Radionica
Radionica
Radionica