Edukacija potencijalnih preduzetnika vodiča u pilot području Park prirode “Golija”

Od 16. do 18.11.2018. godine održana je edukacija potencijalnih preduzetnika vodiča u pilot području Parka prirode „Golija“.

Prvog dana edukacije, koja je održana u Poljoprivredno-hemijskoj školi “Dr Đorđe Radić” u Kraljevu, učesnici su imali priliku da čuju predavanja na temu zaštićenih područja i lokalne ekonomije, zaštićenih područja i pravila ponašanja, turističke ponude i mogućnosti angažovanja lokalne radne snage.

Učesnici su drugi i treći dan edukacije proveli na Rudnom u Parku prirode “Golija” gde su kroz praktičnu obuku imali priliku da se edukuju o ulozi vodiča u prirodi, mogučim modelima razvoja preduzetničke ideje, definišu poslovne ideje, omoguće njen razvoj. Nakon predavanja, praktičnih primera i vežbi i evaluacije radionice, učesnicima su dodeljeni sertifikati o pohađanoj edukaciji.

Edukacija potencijalnih preduzetnika vodiča u pilot području Park prirode “Golija” deo je projekta „Vodiči u prirodi – inovativni preduzetnici parkova prirode” i podržan je od strane Ministarstva zaštite životne sredine.

Park prirode “Golija”
Edukacija prirode “Golija”
Edukacija
Park prirode “Golija”
Park prirode “Golija”
Edukacija
Edukacija preduzetnika
Park prirode “Golija”
Park prirode “Golija”
Edukacija
Edukacija